tag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post3987875390454601012..comments2024-03-22T13:24:11.274+02:00Comments on Bucataria Irinei...: Cozonaci pufosi cu nucaIrina (Bucataria Irinei)http://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-89514320119759940182020-04-04T18:17:09.734+03:002020-04-04T18:17:09.734+03:00Se poate face cu drojdie uscata??multumesc..Se poate face cu drojdie uscata??multumesc..Anitahttps://www.blogger.com/profile/02301499773198133457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-42063592950496188482018-04-10T15:03:34.534+03:002018-04-10T15:03:34.534+03:00Am editat reteta si am specificat clar ca in aluat...Am editat reteta si am specificat clar ca in aluat intra 2 albusuri... Sper ca ati putut remedia problema.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-29722351506107799292018-04-07T11:34:25.897+03:002018-04-07T11:34:25.897+03:00Sa stiti ca si eu m-am încurcat la abusuri. Din pa...Sa stiti ca si eu m-am încurcat la abusuri. Din pacate am citit comentariile la sfarsit, cand am văzut că aluatul mi-a iesit prea moale si nu se poate modela. Poate n-ar fi rau sa specificați la ingredientele pt aluat - 2 albusuri. Sărbători fericite!Tamaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-27692324449139852972018-04-04T18:25:29.921+03:002018-04-04T18:25:29.921+03:00Dobrogea 000.Dobrogea 000.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-26956994118527031062018-03-22T10:07:06.035+02:002018-03-22T10:07:06.035+02:00Ce făină ati folosit? Mulțumesc Ce făină ati folosit? Mulțumesc Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-19481612334747526622017-03-01T10:11:36.554+02:002017-03-01T10:11:36.554+02:00Cu toata stima va rog sa cititi atent. In aluat in...Cu toata stima va rog sa cititi atent. In aluat intra 2 albusuri. In crema 7 deoarece mai raman 2 de la uns. Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-76424964925429839682017-02-27T10:26:48.086+02:002017-02-27T10:26:48.086+02:00Reteta cred ca este prezentata gresit si pentru in...Reteta cred ca este prezentata gresit si pentru incepatori este derutant .Puneti albusuri si in aluat si in umplutura ? De unde atatea albusuri ca la ingrediente sunt doar 7 oua ?<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-17674938204986566632016-12-10T13:57:22.730+02:002016-12-10T13:57:22.730+02:00Nice one. thanks for sharing this recipe. Nice one. thanks for sharing this recipe. Loganayaki Thamilselvanhttp://famousindianrecipes.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-24597818794765563872016-05-09T07:49:36.874+03:002016-05-09T07:49:36.874+03:00arata tare pufosi. si clar sunt si gustosi!arata tare pufosi. si clar sunt si gustosi!Stefyhttps://www.blogger.com/profile/06927614589860069625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-28139295214333486832016-05-07T19:46:08.763+03:002016-05-07T19:46:08.763+03:00Intr-adevar, desi nu am facut reteta postata de ti...Intr-adevar, desi nu am facut reteta postata de tine, pot confirma deliciul pe care il reprezinta acesti cozonaci, deoarece reteta este similara celei de cozonaci traditionali moldovenesti, pe care am facut-o de Paste. <br />Un pont pe care l-am uzitat si pe care ti-l recomand cu caldura este folosirea a 100 g iaurt gras, de preferinta facut in casa din lapte de vaca de la piata, si a unei linguri de untura obtinuta din osanza. Aceste doua ingrediente chiar mentin cozonacii proaspeti pentru mult timp. Inclusiv untul l-am cumparat de la tarani.<br />Iar din constatarile personale pot afirma ca aluaturile dospite cu drojdie uscata ies mult mai bine ( mai pufoase, fara gauri -la gogosi de exemplu) decat cele facute cu drojdie proaspata. <br />Si reteta pe care am facut-o eu avea 300 g zahar dar am folosit mai mult, in jur de 420 g, si au iesit perfect. Stiu ca un cozonac nu este amandina dar nici sa fie asemanat mai mult cu painea nu-mi place. Acum depinde de gustul fiecaruia. <br />Opareala continuta de reteta nu mi-a iesit. Am aruncat-o pana m-am plictisit si am pus-o asa, cu mii de mici cocoloase care m-au obsedat la framantat. Oare ce am gresit?<br />Oricum reteta postata de tine e grozava si o recomand tuturor iubitorilor de cozonac!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00861018344852611273noreply@blogger.com