tag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post1560653376809468934..comments2024-03-22T13:24:11.274+02:00Comments on Bucataria Irinei...: Prajitura SnickersIrina (Bucataria Irinei)http://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-60176787678612639852015-12-20T13:14:13.067+02:002015-12-20T13:14:13.067+02:00Arata foarte bine. se poate face si farà ciocolata...Arata foarte bine. se poate face si farà ciocolata alba? Silviahttps://www.blogger.com/profile/16924679701341693948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-32133498511100961032015-12-20T13:12:53.262+02:002015-12-20T13:12:53.262+02:00Merge facuta si farà ciocolata alba?Arata foarte b...Merge facuta si farà ciocolata alba?Arata foarte bineSilviahttps://www.blogger.com/profile/16924679701341693948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-43185331078667029372014-07-16T17:34:55.236+03:002014-07-16T17:34:55.236+03:00Respecta instructiunile din reteta si nu vei da gr...Respecta instructiunile din reteta si nu vei da gres. Spor.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-29993849736217798162014-07-16T14:47:25.289+03:002014-07-16T14:47:25.289+03:00Bună ziua. Atunci când fac crema și adaug câte o l...Bună ziua. Atunci când fac crema și adaug câte o lingură din amestecul de unt, gălbenuș și zahăr peste zahărul caramelizat, cratița stă pe foc? Sau o iau de pe foc, termin de adăugat crema și apoi o pun iar pe foc pana se îngroașă? Mi-e frică să nu se "coacă" gălbenușurile :) Am mai făcut crema aceasta, dar adăugăm doar untul peste zahărul lichid și apoi amestecul de gălbenuș cu zahăr, dar pare mai bine ca în rețea dumneavoastră. Sper să nu stric ceva :)Ioana Biancanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-79641549547508008612013-12-16T15:28:04.738+02:002013-12-16T15:28:04.738+02:00 daca injumataresc cantitatile tava mea este de 25... daca injumataresc cantitatile tava mea este de 25/35?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-78009717331445400382013-11-30T18:14:45.620+02:002013-11-30T18:14:45.620+02:00super retetele tale si ma refer la toate le fac si...super retetele tale si ma refer la toate le fac si eu pe rind si imi ies tare bune datorita tie esti de nota 20crengutanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-174087434626913012013-05-04T12:35:38.839+03:002013-05-04T12:35:38.839+03:00Sunt bucatar chef de 5 ani si nu mi-a iesit niciod...Sunt bucatar chef de 5 ani si nu mi-a iesit niciodata aceasta prajitura. Iti multumesc acum pot sa o fac fara probleme! Nu imi voi pune numele ca sa nu radeti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-4710030432136400432013-05-04T08:51:54.945+03:002013-05-04T08:51:54.945+03:00Sunt bucatar chef de 5 ani si nu imi iese aceasta ...Sunt bucatar chef de 5 ani si nu imi iese aceasta prajitura. Cu ajutorul tau amreusit. Merci.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-38844114888880062622013-04-25T15:36:34.393+03:002013-04-25T15:36:34.393+03:00Buna. Da in total 800 g. Mentionez ca eu am folosi...Buna. Da in total 800 g. Mentionez ca eu am folosit o tava mare. Tu daca vrei injumatateste cantitatile. Spor.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-29843323002850435302013-04-25T10:28:42.822+03:002013-04-25T10:28:42.822+03:00800 DE GRAME DE NUCI TREBUIE PANA LA URMA? 400 LA ...800 DE GRAME DE NUCI TREBUIE PANA LA URMA? 400 LA BLAT SI 400 LA CREMA?ASTA SE INTELEGEAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-37191935400355259472013-04-01T21:11:23.913+03:002013-04-01T21:11:23.913+03:00Nu este la fel ca si Krantzul ? In caietul meu de ...Nu este la fel ca si Krantzul ? In caietul meu de retete sunt ingredientele la fel , dar numai cantitatile difera , aici fiind mai multe . Multumesc !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-9490137902651884442012-12-23T20:54:23.591+02:002012-12-23T20:54:23.591+02:00Multumesc pentru raspunsul prompt.Revin cand am re...Multumesc pentru raspunsul prompt.Revin cand am rezultate.<br />Sarbatori fericite!Doinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-90495366717345711622012-12-22T19:16:30.665+02:002012-12-22T19:16:30.665+02:00Este zahar normal. Am specificat ca se va folosi l...Este zahar normal. Am specificat ca se va folosi la carmael pentru a nu fi confuzii ca e scris de 2 ori. Spor la bucatarit.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-88198633798479487282012-12-22T15:43:03.884+02:002012-12-22T15:43:03.884+02:00zaharul pt caramel nu e zahar normal??este un fel ...zaharul pt caramel nu e zahar normal??este un fel anume d zahar pt caramel?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11400188065524051948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-59404921239832648282012-12-22T15:41:14.896+02:002012-12-22T15:41:14.896+02:00zaharul pt caramel nu este zahar normal??este un f...zaharul pt caramel nu este zahar normal??este un fel anume de zahar??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11400188065524051948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-16703400683270887002012-12-21T19:55:20.180+02:002012-12-21T19:55:20.180+02:00Doina cand spun ambele tipuri de zahar ma refer la...Doina cand spun ambele tipuri de zahar ma refer la cel tos si la cel vanilat. In functie de cat tii pe foc se intareste caramelul. Ai mai multe ecplicatii la Prajitura cu foi Lica. Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-18607607979550767202012-12-21T19:40:55.181+02:002012-12-21T19:40:55.181+02:00La ce te referi cand spui :".... adaugati tre...La ce te referi cand spui :".... adaugati treptat ambele tipuri de zahar"?<br />In reteta de blat nu am vazut decat " 200 g zahar". Ai omis cumva o anumita cantitate de zahar pudra?<br />Ma tot invart de vreo saptamana pe langa reteta, mi-am salvat-o la Preferate, dar nu am curajul sa ma apuc de ea. Am avut niste experiente mai putin reusite cu o crema caramel, asa ca am retineri. Spune-mi, te rog, dupa ce se raceste crema ta se intareste ? <br />Daca primesc un raspuns in timp util poate o fac pentru Revelion.<br />Multumesc mult.Doinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-81455867460474320342012-12-20T23:02:03.866+02:002012-12-20T23:02:03.866+02:00Conteaza mult si cat de inalta vrei sa fie prajitu...Conteaza mult si cat de inalta vrei sa fie prajitura. Ce inseamna tava normala pentru tine? Tava folosita de mine avea 30*30 cm. Blatul a iesit destul de inalt. Poti face jumatate de portie. Sa ai spor.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-53989597763930615582012-12-20T20:32:57.508+02:002012-12-20T20:32:57.508+02:00Eu am o tava normala, tot aceleasi ingrediente le ...Eu am o tava normala, tot aceleasi ingrediente le pun?repectiv 10 albusuri...?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-2485875229415980392012-12-05T08:31:19.447+02:002012-12-05T08:31:19.447+02:00Daa, daa...e dementiala prajitura asta! Ce frumos ...Daa, daa...e dementiala prajitura asta! Ce frumos ti-a iesit!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13817483430458922757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-28547289569487367192012-12-04T20:16:07.181+02:002012-12-04T20:16:07.181+02:00O bunatate de prajitura! Arata bine de tot, trebui...O bunatate de prajitura! Arata bine de tot, trebuie sa o incerc si eu!Gabrielahttps://www.blogger.com/profile/16873079627719481809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-23833196068208078972012-12-04T18:02:39.086+02:002012-12-04T18:02:39.086+02:00Hai ca m-ai facut sa rad cu pofta!Asa sa fie,precu...Hai ca m-ai facut sa rad cu pofta!Asa sa fie,precum spui tu,draga Irina!Pupici!DiaMar bucataria galbenahttps://www.blogger.com/profile/07724060929017302159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-4763745519554258852012-12-04T16:06:37.201+02:002012-12-04T16:06:37.201+02:00Mihaela este destul de dulce caramelul. Compenseaz...Mihaela este destul de dulce caramelul. Compenseaza putin cu blatul. Eu am o idee, o faci o gusti si daca nu iti este pe plac o trimiti la mine :). Te pup.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-8226988480009055772012-12-04T16:05:29.044+02:002012-12-04T16:05:29.044+02:00Multumesc mult.Multumesc mult.Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965669515903685859.post-91620759687662145442012-12-04T16:05:11.543+02:002012-12-04T16:05:11.543+02:00Cu mare drag o impart. Cu mare drag o impart. Irina (Bucataria Irinei)https://www.blogger.com/profile/09123433971964227026noreply@blogger.com