joi, 8 martie 2012

Capsune in ciocolata


Doamnelor si domnisoarelor, va urez la multi ani, sa fiti sanatoase, iubite si apreciate!
Astazi va servesc cu capsune in ciocolata, un desert ispititor cu care sigur nu dati gres la nici un eveniment.

Ingrediente:

  • capsune
  • ciocolata cu cacao (am luat milka)
  • ciocolata alba
  • betisoare putin mai late
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata in bain marie sau in cuptorul cu microune (daca o topiti in cuptor puneti cuburile in cuptor 10 secunde, amestecati, iar puneti iar amestecati pana e topita complet).
Se spala capsunele, se curata de codite si se lasa la stors pe un prosop absorbant de bucatarie. Li se infing betisoarele.
Se trec prin ciocolata alba apoi cu o lingura se presara peste ele ciocolata cu cacao sau se trec prin ciocolata cu cacao si se presara ciocolata alba.
Ca sa fim si pe placul celor care doresc mai putina ciocolata nu ii mai trecem prin ciocolata ci doar ii presaram cu picaturi de ciocolata.
Se pun pe o farfurie si se dau la congelator (cateva minute) sau la frigider (1-2 ore) pana se intareste ciocolata.
Sa aveti pofta!

11 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena