luni, 14 mai 2012

Prajitura cu capsuni (capsune)


Pentru ca vine sezonul capsunilor va recomand aceasta prajitura pufoasa, se prepara usor si este delicioasa.

Ingrediente:
  • 350 g capsuni (corect capsune)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 150 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua batute
  • 5 linguri lapte
  • 200 g faina
  • un praf de copt
Mod de preparare:
Curatati capsunii, spalati-i, stergeti-i cu un prosop absorbant de bucatarie apoi taiati-i in bucati. Peste ei presarati zaharul vanilat.
Bateti ouale, apoi adaugati laptele. Mixati untul cu zaharul pana se face crema apoi adaugati ouale.
Amestecati faina cu praful de copt si adaugati-o in compozitie.
Adaugati si capsunii...
Distribuiti-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt (23*32 cm) si dati-o la cuptor preincalzit la 180 grade, pentru 25 minute. Testati prin introducerea unei scobitori in mijlocul prajiturii. Ar trebui sa iasa curata.
Lasati prajitura in tava la racit 2-3 minute apoi rasturanti-o pe un fund si indepartati usor hartia.
Lasati-o la racit complet si pudrat-o cu zahar pudra inainte de servire.
E .... buna buna buna.
Neaparat consumata rece.
Sa aveti pofta!

6 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena