vineri, 25 mai 2012

Pui cu iaurt la cuptor


Cat de mult va plac retetele rapide? E normal, in acest secol acestea sunt ideale. Va garantez ca acest pui cu iaurt este minunat. Spre deosebire de puiul clasic, cel cu iaurt se prepara fara piele. Vedeti mai multe la modul de preparare. Merge alaturi de orice: cartofi, mazare, orez, etc.

Ingrediente:

  • 375 g iaurt
  • 3 rosii taiate cubulete
  • putina scortisoara
  • piper
  • sare
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul cu rosiile, sarea, piper si scortisoara. Puteti gusta pentru a potrivi gustul.
Se spala bine si se jupeste de piele. Introduceti mana pe sub ea si imediat reusiti. Se unge bine cu jumatate din topingul din iaurt si dati la cuptor la 220 grade (preincalzit) pentru 20 minute.
Intoarceti puiul, distribuiti peste el restul de iaurt si dati-l din nou la cuptor pentru o ora. Intoarceti-l din cand in cand sa se rumeneasca uniform pe toate partile si stropiti-l cu sosul din tava.
Scoateti-l pe un platou si strecurati peste el sosul din tava.
Fraged si bun.
Sa aveti pofta.

19 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena