vineri, 25 mai 2012

Pui cu iaurt la cuptor


Cat de mult va plac retetele rapide? E normal, in acest secol acestea sunt ideale. Va garantez ca acest pui cu iaurt este minunat. Spre deosebire de puiul clasic, cel cu iaurt se prepara fara piele. Vedeti mai multe la modul de preparare. Merge alaturi de orice: cartofi, mazare, orez, etc.

Ingrediente:

  • 375 g iaurt
  • 3 rosii taiate cubulete
  • putina scortisoara
  • piper
  • sare
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul cu rosiile, sarea, piper si scortisoara. Puteti gusta pentru a potrivi gustul.
Se spala bine si se jupeste de piele. Introduceti mana pe sub ea si imediat reusiti. Se unge bine cu jumatate din topingul din iaurt si dati la cuptor la 220 grade (preincalzit) pentru 20 minute.
Intoarceti puiul, distribuiti peste el restul de iaurt si dati-l din nou la cuptor pentru o ora. Intoarceti-l din cand in cand sa se rumeneasca uniform pe toate partile si stropiti-l cu sosul din tava.
Scoateti-l pe un platou si strecurati peste el sosul din tava.
Fraged si bun.
Sa aveti pofta.

19 comentarii:

  1. Normal ca este pe placul carnivorilor mei.Trebuie incecat.
    Te pup!


    Imi plac hainutele cele noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Dia. De mult vroiam o schimbare. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca il fragezeste bine iaurtul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm, ce bine arata!!!
    Cred ca a fost delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela. Da garantez ca e delicios.

      Ștergere
  5. Asta e una din retetele pe care ma decid pe loc ca trebuie sa o fac si eu neaparat! Arata ataaat de bine. Eu iubesc iaurtul in salata, in sosuri, in ciorbici ... in orice. Trebuie sa fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai patesc si eu asa, cand vad o reteta trebuie musai sa intru in bucatarie urgent ca mi-e pofta. Sa imi spui cum ti-a iesit.

      Ștergere
  6. ador puiul facut in iaurt! E super delicios!
    Felicitari pentru schimbare :* arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Emily. De mult doream aceasta schimbare.

      Ștergere
  7. Tare bun puiutul, cu sigurantã sa topit in gurã:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ce apetisant arata!!!!!P.S. foarte frumos noul look:)!!!Imi place mult!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. super bun, super fraged! Nu stiu de ce nu am postat niciodata reteta, poate pentru ca s-a terminat mereu prea repede....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina asa este. Imediat se termina.

      Ștergere
  10. Si mie imi plac retetele rapide. Ma atrage mult puiul preparat asa...tare bine arata! Nu ma impac mult cu scortisoara...o sa schimb eventual cu altceva .
    Frumos aspectul blogului..o zi buna..pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Nicoleta. Condimenteaza cu altceva, ghimbir de exemplu.

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Gabriela si mie mi-a placut ideea cand am vazut aceasta reteta.

      Ștergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena