luni, 10 iunie 2013

Marmelada de capsuni (capsune)


Imi place marmelada de capsuni pentru ca este foarte aromata. O folosesc de obicei la cornuri, rulade dar si la fursecuri umplute. Se prepara foarte usor.

Ingrediente:
  • 1 kg capsuni
  • 0.9 kg zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Spalati bine capsunele, curatati-le de codite apoi dati-le prin sita sau mixati-le in blender.
Fierbeti sosul pe foc potrivit  pana se ingroasa apoi adaugati zaharul si zeama de lamaie.
Fierbeti inca 30 minute si amestecati mereu pana ce marmelada se ingraoasa.
Opriti focul si puneti-o in borcane. Cantitatea de marmelada obtinuta este de 900 g.
Are o culoare frumoasa si un gust minunat.
Sa aveti spor si pofta!

7 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena