miercuri, 8 aprilie 2009

Ficat de porc prajit

Astazi iar am preferat sa gatesc o mancare rapida deoarece am facut o prajitura care mi-a luat destul de mult timp.
Ingrediente:
- 500 g ficat de porc
- 150 g unt
- sare si piper
Mod de preparare:
Se spala ficatul foarte bine si se curata.
Se lasa cam 15 minute in lapte.
Se taie in felii cat mai egale ca grosime.
Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte.
Se intoarce cu furculita.
Eu il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.
Cand e aproape gata se sareaza.
Se serveste cu legume sau salata. Pofta buna!

3 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena