luni, 14 noiembrie 2011

Aripioare de pui cu topping picant


          Cat de mult va plac aripioarele? Mie foarte mult.... Si mai ales daca sunt facute la cuptor si nu sunt prajite si mai mult...

         Ingrediente:
  • 8 aripioare de pui
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml bere
  • 2 catei de usturoi
  • o jumatate lingurita de cimbru
  • o jumatate lingurita de piper
  • o jumatate lingurita de sare
  • o jumatate lingurita de boia de ardei iute         Mod de preparare:
        Se pune intr-o tava hartie de copt si se da drumul la cuptor la 180 grade.
        Se pun intr-un blander toate ingredientele mai putin aripioarele si se mixeaza bine pana se omogenizeaza si pana se toc cateii de usturoi.



          Aripioarele se spala bine, daca e nevoie se trec prin flacara de la aragaz pentru a se parli de puf, se taie varfurile si se arunca. Partea ramasa se spala, se taie in doua. Fiecare bucata se trece prin toppingul facut si se pune in tava.


          Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 minute, se intorc, daca a mai ramas toping se aduga pe fiecare si se mai lasa inca 20 minute.
           Aripioarele prajite se servesc fierbinti, cu cartofi prajiti sau cu salata.

        Pofta buna!

3 comentarii:

  1. arata excelent! :*
    bine te-am gasit ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat-o si a iesit extraordinar de buuuna, doar ca am inlocuit arpiutele cu copanele.Merita incercata , papilele gustative danseaza de bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca ti-a placut... Numai ce prezentare ai facut....:)

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena