sâmbătă, 3 decembrie 2011

Papricas de iepure


     
        Aveam prin congelator jumatate de iepure si nu stiam cum sa il gatesc. Am ales aceasta reteta si bine am facut ca a iesit fraged si delicios.
        Ingrediente:

  • o jumatate de iepure (puteti sa folositi un iepure, in acest caz dublati cantitatea la toate ingredientele)
  • 2 linguri ulei
  • o ceapa mare
  • 100 g slanina
  • o lingurita boia de ardei dulce
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
       Mod de preparare:
       Se curata foarte bine iepurele, se spala si se taie bucati.
       Uleiul se pune intr-o cratita si se adauga ceapa curatata, spalata si tocata marunt si slanina taiata cubulete.
       Se calesc foarte putin si se adauga bucatile din iepure si se rumenesc putin pe fiecare parte. In 750 ml apa se dizolva boiaua, putin piper si bulionul si se adauga in oala. Se potriveste de sare lasa la fiert sub capac o ora si jumatate chiar doua pana carnea devine frageda.
           A iesit o bunatate de mancarica. Carnea foarte frageda.
         Sectiunea.... 
       Pofta buna!

3 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena