vineri, 6 ianuarie 2012

Bomboane Raffaello


Aceste bomboane cu nuca de cocos imi plac la nebunie. Se fac usor si sunt pe placul tuturor. Reteta o am de la Otilia colega mea de facultate... ce vremuri....
Ingrediente:
  • 150 g lapte praf
  • 250 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un pachet unt
  • o foaie de napolitana zdrobita
  •  100 g nuca cocos pt tavalirea bomboanelor
Mod de preparare:
Foaia de napolitana se rupe bucati mici mici si se amesteca cu nuca de cocos, laptele praf, zaharul pudra, zaharul vanilat si untul.
Se amesteca bine pana ce se omogenizeaza.
Se formeaza bilute si se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Daca nu se pot forma bilutele se lasa compozitia putin la frigider.
Eu am facut jumatate de portie....Acestea sunt din farfurie...+ cateva bucati furate de pofticiosi.
In mijloc le pun cate o stafida, nuca, aluna ce am prin casa.



15 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena