marți, 30 aprilie 2013

Oua iepurasi


Ingrediente:
  • 6 oua fierte tari
  • o lingura mustar
  • o lingura ulei
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6 masline negre
  • un morcov
  • o felie de gogosar rosu
Mod de preparare:
Curatati ouale cu mare grija pentru ca albusul sa ramana intreg. Taiati un capacel in partea mai lata a oului, taiati-l usor pe verticala si scoateti cu grija galbenusurile.
Treceti galbenusurile printr-o sita, adaugati jumatate din cantitatea de marar, zeama de lamaie, uleiul si mustarul si amestecati bine. Potriviti gustul de sare si piper si amestecati pana se omogenizeaza compozitia.
Umpleti albusurile cu crema obtinuta. Faceti ochisorii din felioare de masline, botisorul din bucati de gogosar mustacioarele din fire de marar si urechiusele din felii subtiri de morcov taiate pe lungime.  Deoarece morcovul se oxideaza foarte repede montati-i pe capul iepurasilor cu cateva minute inainte de a-i aduce la masa.
Sa aveti spor si pofta!

4 comentarii:

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena