sâmbătă, 4 aprilie 2009

Cartofi cu marar

Asa cum am zis de ieri astazi va pun reteta de cartofi cu marar. Sunt asa buni...
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 3-4 linguri unt (75-100g)
- o lingura marar tocat
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala bine, se taie cubulete si se pun la fiert.
Cand sunt fierti se scurge apa, se adauga untul, se adauga sare dupa gust si se mai lasa putin pe foc pana untul se topeste si intra in ei.
Se servesc calzi.
Au gust delicios.
Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Cartofii fierti in coaja, se curata, se taie in bucati si se asezoneaza cu ulei de masline, piper si sare.
    Se adauga marar tocat sau patrujel.Sunt excelenti atat calzi cat si reci.

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena