vineri, 18 mai 2012

Negresa (Brownie) cu nuci si cocos

De mult imi era dor de o negresa. A trecut foarte mult timp de cand nu am mancat una. Nu am ales una prea dulce, ci o negresa cu mai putin zahar numai buna langa ceasca de cafea consumata dimineata.

Ingrediente:
  • 125 g unt
  • 175 g zahar (merge si pudra)
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 75 g nuca
  • o lingura miere
  • 30 g nuca cocos
Mod de preparare:
Preincalziti  cuptor la 180 grade.
Mixati untul cu zaharul pana se transforma in crema.
Adaugati treptat cate un ou.
Amestecati faina cu cacaoa si turnati-o peste compozitia de mai sus. La urma adaugati nucile.
Distribuiti pasta intr-o tava 20*30 cm tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pentu 20 minute.
Lasati negresa la racit 2-3 minute apoi taiati-o in 19 bucati.
Cand se raceste complet ungeti-o cu miere si presarati nuca de cocos.
Este atat de minunata....
Sa aveti pofta!

7 comentarii:

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena