marți, 15 mai 2012

Spaghete cu bacon (pancetta)


De foarte multe ori seara ajung tarziu acasa si nu am forte mult timp pentru gatit. Mereu ma scot din incurcatura aceste paste delicioase.

Ingrediente:
  • 500 g spaghete
  • 5 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • 400 g sos pentru paste (recomand de la Barilla)
  • 200 g bacon sau pancetta 
  • cateva fire de patrunjel tocat (optional)
  • sare


Mod de preparare:
Puneti pastele la foc conform instructiunilor de pe ambalaj, intre timp pregatiti sosul.

Taiati usturoiul feliute si caliti-l in ulei 40-50 secunde.
Adaugati pancetta sau baconul.
Caliti foarte putin (2-3 minute) apoi adaugati sosul. Amestecati bine si lasati pe foc pana se face pancetta. Potriviti de sare.
Cand sunt fiert pastele, scurgeti-le si puneti-le intr-un bol.
Adaugati sosul peste ele si putin patrunjel.
Amestecati si consumati-le calde.
Sa aveti pofta!

4 comentarii:

  1. Cum am mancatori de pasta,sigur ca o sa le placa!Tare yammy Arata!Ador usturoiul!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) asta am mancat si eu in seara asta! bune, bune si usor si rapid de gatit . pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu si bun! O idee excelenta pentru cina din seara asta!

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena