miercuri, 13 martie 2013

Cordon bleu din pui


Cordon bleu este un fel principal daca este consumat cald sau un aperitiv minunat daca este consumat rece. Se prepara usor si nu necesita efort prea mare.

Ingrediente (pentru 6 bucati):

  •  un piept de pui
  • 6 felii subtiri de sunca de pui sau sunculita taraneasca
  • 6 bucati de cascaval sau scamortza sau mozzarella
  • 2 linguri faina sau pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Spalati pieptul de pui si stetgeti-l cu un prosop absorbant de bucatarie. Taiati-l in jumatate iar apoi fiecare parte in 3 felii cat de cat egale.
Bateti fiecare bucata de pui cu ciocolanul de snitele. Presarati-le cu putina sare si piper. Puneti peste felia de pui una de sunca si o bucata de cascaval.
Rulati feliile si prindeti-le cu 2 scobitori.
Pregatiti faina intr-o farfurie si separat intr-un bol bateti ouale. Scoateti scobitorile si treceti fiecare rulou prin  faina.
Treceti rulourile si prin oule batute apoi frigeti-le in ulei incins.
Scoateti-le pe un prosop absorbant si consumati-le cu placere, fie cu salata, cu cartofi, cu orez, cu garnitura voastra preferata.
Sau alta data cand le-am facut cu pesmet...
Sa aveti spor si pofta!

6 comentarii:

  1. Astazi la tine vin la masa, doar imi place mult de tot ce ai preparat aici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. incercati si cu fulgi de porumb, excelenti!

    RăspundețiȘtergere
  3. deja imi ploua in gura la cum arata, superb pregatit si aranjat, o reteta de nota zece ;)

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena