luni, 18 martie 2013

Fursecuri umplute de post



Chiar daca sunt de post aceste fursecuri sunt foarte bune. Se prepara usor si sunt pe placul tuturor.

Ingrediente:
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 3 linguri rom
  • coaja de la o lamaie
  • 400 g faina
  • un praf sare
  • 500 g gem pentru umplut
  • zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare:
Mixati bine margarina cu zaharul pudra pana se transforma intr-o crema spumoasa apoi adaugati romul, coaja de lamaie si treptat faina. Nu trebuie sa fie foarte tare aluatul.
 Lasati aluatul format la temperatura camerei pentru 15-20 minute.
Pe o planseta intindeti fasii de aluat cam de 10-12 cm latime si 25-30 cm lungime, ungeti-le cu gem.
Rulati-le apoi taiati bucati cam de 2-3 cm lungime si asezati-le intr-o tava pe hartie de copt. Dati tava la cuptor (preincalzit la 160 grade) pentru 30-35 minute.
Lasati-le la racit apoi pudrati-le cu zahar pudra. Depozitati-le intr-un vas (cutie, caserola) cu capac.
Sa aveti spor si pofta!
P.S. Aceste fursecuri sunt mult mai delicioase si mai fragede daca le consumati dupa cateva zile.

13 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena