luni, 1 aprilie 2013

Prajitura cu branza fara aluat



Cand vreau un desert cu branza rapid apelez la aceasta prajitura. Se prepara foarte usor, trebuie doar sa astept cuminte pana o scot din cuptor. Este buna atat rece cat si calda.

Ingrediente:
  • 500 g branza de vaci bine stoarsa reteta AICI
  • 3 oua mici (sau 2 mari)
  • 125 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml smantana
  • 180 ml lapte
  • 70 ml ulei
  • o mana de stafide
  • 1 plic budinca vanilie
  • zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare:
Puneti branza intr-un vas si  amestecati-o cu ouale, zaharul si zaharul vanilat.
Amestecati budinca cu laptele caldut si  turnati-o peste amestecul de sus. Adaugati si smantana.
Adaugati uleiul si stafidele.
Puneti compozitia intr-o tava (30*20 cm) si dati-o la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru aproximativ 45 minute sau pana cand e usor rumenita.


Pudrati-o cu zahar si taiati-o dupa plac. Eu am suprapus doua bucati.
Prajitura aceasta poate fi facuta si in loc de pasca.
Sa aveti spor si pofta!

10 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena