Ingredient aluat:
- 500g faina alba;
- 1 ou;
- o lingurita bicarbonat stins;
- 30g drojdie; - sare;
- o lingura zahar;
- o lingura margarina;
- in jur de 150
-170 ml lapte.
Mod de preparare aluat: Se freaca intr-o canita drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se pune faina cernuta intr-o bol si peste ea restul de ingrediente (si drojdia). Se omogenizeaza bine, optional la sfarsit se poate adauga o lingura de ulei, iar se amesteca si se lasa la crescut cam 15-20 minute.
Ingrediente umplutura:
- 300g bacon;
- 2 ceapa verzi;
- 200g carnat semiafumat;
- o conserva de ciuperci a 400g;
- 300g telemea de vaca;
- 2 oua la sfarsit ca sa lege compozitia;
Preparare compozitie: Intr-un ceaun de tuci sau o oala din teflon, la foc potrivit, se pune sunca taiata marunt la topit.Dupa ce-si lasa putina untura se adauga ceapa taiata marunt, se lasa un pic la calit,dupa care se adauga carnatul taiat cubulete marunte.
Etapa finala: Se incinge cuptorul. Se ia o tava pt cuptor care se unge uniform cu ulei, in care se aseaza aluatul intins bine (grosimea se face dupa preferinta),
Cred ca trebuie sa fie tare buna pizza asta!
RăspundețiȘtergereSa stapanesti sanatoasa noua bucatarie!
Da este foarte buna Pizza. Nu am mancat niciodata o pizza pregatita in felul acesta.
RăspundețiȘtergereMultumesc.
multa mancare buna! ne servesti si pe noi cu o felie de pizza?!
RăspundețiȘtergereUltima felie am papat-o dimineata. La urmatoarea va invit ;).
RăspundețiȘtergere