marți, 11 februarie 2014

Saratele la presa


Despre aceste saratele nu pot sa spun decat ca sunt delicioase si va recomand sa faceti 2 portii.

Ingrediente:

  • 120 g cascaval
  • 120 g unt moale
  • un galbenus
  • un praf sare
  • 160 g faina
Mod de preparare:
Amestecati cascavalul ras pe razatoarea mica cu untul, galbenusul si un praf de sare.
Adaugati treptat faina si framantati un aluat (nu foarte tare). Dati-l la frigider pentru cateva ore.
Incingeti presa pentru saratele si coaceti saratelele pe rand, cate 2-3 minute pe fiecare. Eu am o presa electrica.
Lasati saratelele la racit si consumati-le cu placere.
 Sa aveti spor si pofta!

14 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena