luni, 31 octombrie 2011

Peste la gratar


          Din nou retete delicioase din categoria ajung tarziu acasa ce mananc :)...  dar mai ales ce prepar rapid....
          Raspunsul.... peste la gratar...... Delicios delicios delicios...

          Ingrediente (pentru o persoana):
  • 3 buc file peste (al meu era merluciu, nu este foarte important sorimentul, sa fie un peste cu carne alba)
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline          Mod de preparare:
        Se spala pestele si se pune la scurs pe cateva prosoape absorbante de bucatarie (contine destula apa).

         Dupa ce s-a scurs foarte bine se unge cu ulei de masline si cu usturoiul pisat in prealabil.

        Se pune pe gratarul incins si nu se intoarce pe cealalta parte decat atunci cand se desprinde cu usurinta de pe gratar. Daca nu se desprinde inseamna ca mai trebuie lasat.

       Se lasa si pe cealata parte cateva minute pana este facut. Se stropeste cu lamaie (e optional) si se consuma alaturi de orez, cartofi, simplu dupa propriul plac.
       Foarte rapid si bun!

        Sper ca v-am facut pofta...

            Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena