joi, 2 octombrie 2014

Dovlecei pane la cuptor


Imi plac mult dovleceii pane. Am renuntat la cei prajiti in ulei si ii fac la cuptor. Sunt la fel de buni.

Ingrediente:
  • un dovlecel
  • sare
  • 2 oua
  • un varf de cutit piper
  • 3 linguri faina
Mod de preparare:
Spalati dovlecelul, curatitil-i si taiati-l in felii subtiri, cam de 1/2 cm. Presarati peste putina sare si lasati-l la scurs intr-o sita.
Bateti ouale cu un praf sare si putin piper. Faina puneti-o intr-o farfurie, separat.
Treceti fiecare felie de dovlecel prin faina apoi prin ou si asezati-o intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 20 -23 minute pana se rumenesc usor.
Consumati-i de preferinta calzi alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.

Sa aveti spor si pofta!

Un comentariu:

  1. Arata foarte bine,varianta la cuptor e mult mai sanatoasa .
    Multumim pentru sugestie am sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena