marți, 7 aprilie 2009

Snitel din piept de pui cu porumb


Delicioase, delicioase, delicioase. Asa sunt aceste snitele. Pana acum eu le facem in alt mod, dar din dorinta de a face ceva nou am ajuns la reteta aceasta.
          Ingrediente:
- pieptul de la 2 pui dezosat si fara piele
- 60 g unt
- o lingura faina
- 2 oua
- 5 linguri pesmet
- ulei pentru prajit
- condimente
          Mod de preparare:
          Se spala pieptul de pui si se taie bucati. Se bat bucatile pe fund de lemn, si se condimenteaza. Se pune peste fiecare unt, de la frigider (foarte tare), cateva boabe de porumb, se face carnea sul si se fixeaza cu o scobitoare. (PS: porumbul poate sa lipseasca)








           Se bate oul cu faina si putine condimente. Rulourile se dau prin ou si apoi prin pesmet. Eu am pus pesmetul in cutiuta de la unt, peste el adaugam ruloul trecut prin ou si miscam rapid stanga dreapa. In felul acesta nu trebuia sa ma inclei eu cu ou si pesmet :D .

Se prajesc in ulei mult.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena