vineri, 15 noiembrie 2013

Verighete de la Sabrini - bani multi si o mare teapa


      Dragii mei astazi vreau sa va avertizez asupra unui magazin de bijuterii Sabrini! Am achizitionat verighetele de la Sabrini in luna septembrie 2013.
      Pe data de 12 octombrie m-am casatorit iar pe data de 13 octombrie verigheta mea prezenta deja niste "intepaturi". Precizez am purtat-o o zi, de pe 12 pe 13 octombrie. Marti pe 15 octombrie am dus-o in garantie, un consultant de-al lor m-a asigurat ca ma va suna pentru a-mi aduce la cunostinta ce s-a stabilit in legatura cu produsul. Daca il repara sau daca il inlocuiesc.
      Pe data de 28 octombrie a fost adusa verigheta, slefuita, deci "ca noua" doar cu un gramaj mai mic, nu am fost consultata daca sunt sau nu de acord. A fost ridicata (nu de mine) desi pe procesul verbal scria ca verigheta prezinta taieturi de cutit.... Daca nu am avut ce face in ziua nuntii asta e... Mi-am gasit ocupatie, sa imi tai verigheta cu cutitul..., verigheta pentru care am muncit sa stragem bani am cumparat-o pentru o zi ca apoi sa o tai cu cutitul...
     Am purtat verigheta de pe  4 noiembrie (atunci am revenit in tara am dovada biletelor cu care am calatorit) si astazi 15 noiembrie din  nou am sesizat pe verigheta aceleasi intepaturi.

La Sabrini nu am vrut sa mai ajung deoarece m-au dezamagit de prima data dar totusi am ajuns ... din nou verigheta a fost trimisa astazi in garantie. Am solicitat inlocuirea produsului insa astept cu nerabdare verdictul... Poate de data aceasta vor spune ca am lovit-o cu toporul... A treia oara nu mai ajung la ei ci la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului.
Am platit suficient pe cele 2 verighete... Lucrez intr-un birou, cand fac curat sau gatesc nu o tin pe mana. Nu mi se pare corect sa fie aruncata vina pe mine! De fapt este vina mea ca am avut incredere in acest "concept bazat pe valori bine definite".
Atasez si certificatul de garantie oferit pentru a va gandi si voi mai bine daca merita sa achizitionati sau nu verighete de la ei!


Editare astazi 16.11.2013: Un consultant Sabrini mi-a comunicat ca verigheta va fi inlocuita!
Verigheta a fost inlocuita dar si la cea noua au aparut aceleasi probleme. Pe data de 5.12.2013 ambele verighetele au fost predate pentru a fi inlocuite.
Pe data de 22.01.2014 ne-au fost aduse alte verighete.

Sfaturi:
  1. Daca intentionati sa achizitionati verighete de la Sabrini nu le comandati din catalogul propriu ci din catalogul Jasmin. Ultimile verighete primite sunt din acest catalog si dupa 2 saptamani de utilizare arate binisor (da ati citit bine 2 saptamani :) ) .
  2. Nu va lasati atrasi de presupusele oferte de Ziua Indragostitilor, anul trecut s-a ieftin gramul cu 12 lei dupa foarte putin timp.
  3. Nu va achizitionati verighetele cu foarte mult timp inaintea nuntii mai ales daca nu aveti garantia un timp mai lung  la verighete.
  4. Daca observati ceva suspect cu verighetele dupa cateva zile de utilizare nu ezitati sa faceti plangeri la societatea de unde le-ati achizitionat, daca nu se rezolva MERGETI LA PROTECTIA CONSUMATORULUI. 

In speranta ca nu veti avea si voi aceste probleme, va urez bafta in alegerea verighetelor!
Sa aveti spor!         

6 comentarii:

  1. Draga Irina, am patit acelasi lucru cu verighetele noastre, am dat foarte mult pe ele (cica lucrate manual) si le-am primit cu mari defecte, a mea avea o mare zgarietura si am decis ca vrem altele, insa a doua oara, a sotului era mult mai ciobita si am decis sa luam a sotului din prima tura si a mea din a doua!
    Avem 2 ani de la casatorie, iar verighetele noastre arata ca dupa 20 de ani!
    Am avut pretentii ca e firma buna si ma asteptam sa primesc pentru ce am platit! Mare dezamagire!

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat daca fac asemenea magarii nu vor avea nici clientii stii tu vorba se duce mai repede decat vanzarile lor ..

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel a patit fratele meu .... nici acum nu poarta verighetele . Le au cazut toate pietricelele. ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Eu am luat verighetele de la Coriolan. Sunt foarte bune. Dupa 3,5ani de casatorie a sotului este can noua, a mea este ff putin uzata la interior, din cauza faptului ca nu o dau niciodata jos. Cand fac curat si stau cu mana in detergenti nu folosesc manusi. Deci, fetelor, luati de la Coriolan (Iasi).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea daca vrei sa faci reclama la Coriolan ai gresit blogul. Fratele meu are verighetele de la coriolan si nu pot sa spun ca arata cum spui tu dupa 2.5 ani de la casatorie. Cumnatei mele i-a sarit o piatra din verigheta nu la mult timp dupa nunta. Singurul avantaj pe care il vad este ca aceasta firma da garantie pe viata, anul cate o slefuire a verighetei si inlocuirea pietrelor cazute ori de cate ori este nevoie!

      Ștergere
    2. buna.eu am auzit ca multi sunt multumiti de TRASER GOLD si sunt si de calitate foarte buna...nu stiu ce sa zic paote ma indruma cineva ca si eu vreau sa cumpar da nu stiu care sunt de incredere...poate ma ajuta cineva.Multumesc

      Ștergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena