vineri, 5 aprilie 2013

Paste cu ciuperci - de post


Pastele de post sunt la fel de bune ca cele cu carne. Fie ca le folositi la salate reci fie le mancati cu garnitura de ciuperci sau dovlecei sunt delicioase si se prepara foarte rapid.

Ingrediente:
  • 250 g paste
  • 250 g ciuperci (5 buc. potrivite)
  • 50 ml ulei
  • 3 cateti usturoi
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
In uleiul incins taiati usturoiul feliute si caliti-l cateva secunde.
Adaugati ciupercile curatate, spalate si taiate in 8.
Caliti-le foarte putin si turnati este ele 200 ml apa. Acoperiti cu un capac pana incep sa fiarba apoi indepartati-l. Adaugati putina sare si piper. Fierbeti-le pana sunt facute si apa a scazut apoi adaugati patrunjelul spalat si tocat marunt.
Pastele fierbeti-le conform instructiunilor de pe pachet. Impartiti-le in doua farfurii. Puneti ciupercile peste ele si putin din uleiul in care s-au calit.
Amestecati pastele cu ciupercile si serviti-le cu placere.
Sa aveti spor si pofta!

Un comentariu:

  1. O combinatie delicioasa si foarte sanatoasa, mai ales daca pastele sunt din cereale integrale. Se completeaza reciproc in ceea ce priveste continutul de ainoacizii.

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena