duminică, 30 decembrie 2012

Saleuri cu branza de vaci


Ingrediente:
  • 300 g branza de vaci data prin sita
  • 300 g margarina (unt)
  • 300 g faina
  • o lingurita sare
  • un ou
  • mac sau chimen
Mod de preparare:
Amestecati branza de vaci cu margarina si cu sarea pana se omogenizeaza.
Adaugati faina si framantati bine bine pana ce se incorporeaza. Inveliti aluatul intr-o folie si dati-l pentru 2-3 ore la frigider.
Impartiti aluatul in 2-3 bucati si intindeti foi de 3-4 mm. Ungeti-le cu ou batut, presarati-le cu mac apoi taiati foile in fasii de 1 cm.
Puneti fasiile intr-o tava pe hartie de copt si dati-o la cuptor (preincalzit 180 grade) pentru 15 minute pana ce saleurile incep sa se rumeneasca usor. Cresc atat de frumos... In total sunt 4 tavi.
Lasati-le putin la racit apoi serviti-le cu placere...
Sa aveti spor si pofta!

14 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena