luni, 22 octombrie 2012

Oua umplute cu pate de porc


Ingrediente:

  • 7 oua
  • 150 g pate de porc
  • o lingura smantana (10 g)
  • o lingura unt (10g)
  • piper
  • sare
Pentru ornat: salata verde, masline, gogosar rosu, patrujel, etc.

Mod de preparare:
Fierbeti ouale 15-20 minute apoi lasati-le in apa rece cateva minute. Se vor curata mai usor.
Curatati ouale, taiati-le in jumatati (in functie de preferinte pot si taiate si pe lungime si pe latime) si scoateti-le galbenusurile.
Puneti intr-un bol pateul, galbenusurile, smantana si untul si amestecati cu blenderul pana obtineti o pasta cremoasa.


Potriviti dupa gust cu sare si piper, amestecati bine apoi puneti compozitia intr-un pos.
Asezati feliile de salata verde pe o farfurie si pe ele ouale. Umpleti fiecare jumatate de albus cu pasta din pos si decorati dupa plac.

Sa aveti spor si pofta!

5 comentarii:

  1. Foarte bine arata.Ma crezi ca sunt ani de zile de cand nu mananc oua umplute.Acum mi-ai facut o poftaaaa, yumiiii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa sunt, si cu siguranta tare gustoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta mi-ai facut .......mmm.
    Minunat arata!
    Pup si seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Daca va place sau nu reteta va rog sa imi spuneti printr-un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Bucataria Irinei..., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena